Per. May 2nd, 2024

Osmaniye’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zeytinliğinde yangın çıktı. Çıkan yangında 40 kadar zeytin ağacı zarar gördü.


Devlet Bahçeli’nin ablası Nurten Fettahlıoğlu ile yeğeni Turgut Bahçeli’nin yaşadığı, Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesi üzerindeki evin de içinde bulunduğu zeytinlikten saat 10.30 sıralarında dumanlar yükseldi. Bunu gören mahalle sakinlerinden Murat Yılmaz, üzerinde cep telefonu bulunmadığı için koşarak, yakındaki polis karakoluna ihbarda bulundu. Polisler hemen itfaiyeye haber verdi.

Yangının çıktığı zeytinliğe gelen polis ekibi, caddede park halinde bulunan araçların uzaklaştırılmasını sağladı. Rüzgarın da etkisiyle alevler zeytinliğe yayıldı. Osmaniye Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, verilen adrese gelip alevlere müdahale etti. Söndürme çalışmasına polisler de katıldı. Polisler, çeşme hortumuyla su sıkıp kopardıkları ağaç dallarıyla alevleri söndürmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saatte söndürülen yangında 100’den fazla ağacın bulunduğu zeytinlikte 40 kadar zeytin ağacı zarar gördü.

Zeytinliğe Devlet Bahçeli ile ağabeyi Servet Bahçeli’nin hissedar olduğu belirtildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen