Cum. May 3rd, 2024

Galatasaray’da, İstanbul BŞB maçı sonrası Fatih Terim’in gözden çıkardığı Milan Baros, özür dileyince formayı yeniden kaptı.


Galatasaray’da, İstanbul BŞB maçında oyundan çıkarken ‘el-kol’ hareketleri yapan ve önceki gün Florya’da teknik direktör Fatih Terim ile takım arkadaşlarından özür dileyen Milan Baros, formasına yeniden kavuştu.

Tecrübeli teknik adamın hatasını anlayarak kapısını çalan Çek golcüyü affettiği ve hafta sonunda oynanacak Samsunspor sınavında yeniden 11 yolunu açtığı öğrenildi. İstanbul BŞB maçında oyundan alınmasına sinirlenen Çek yıldız, tepkisini ‘el-kol’ hareketleriyle göstermiş ve kulübe yerine, direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. Maçtan sonra yaptığı açıklamalarda Baros’a göndermede bulunan Terim’in öfkesi çabuk yatıştı ve yıldıza af çıktı.

KADERİ KENDİ ELLERİNDE
Tecrübeli teknik adamın, ocak ayındaki ara transfer döneminde gönderilmesi gündemde olan Milan Baros’a yeniden kucak açacağı ve ilk yarıda kalan haftalar boyunca kadroda şans vereceği öğrenildi.

Çek futbolcunun göstereceği performansa göre kendi kaderini kendisinin belirleyeceği öğrenilirken, Fatih Terim’in ise gol yollarında sadece Baros’a bel bağlamamak için sistemini de değiştirerek 4-4-2’ye döneceği bildirildi. İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen İsveçli futbolcusu Johan Elmander’e de ilk 11’de şans tanımayı planlayan Terim, genç golcüsü Sercan Yıldırım’ı da ‘hazır kıta’ olarak bekletiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen