Cum. May 3rd, 2024

Star Akademi şarkı yarışmasında “Ben Serdar Ortaç söylemem, yarışmadan ayrılırım” diyen Hayrettin Taşkaya’ya Serdar Ortaç şarkısı verilince çıldırdı. Hayrettin, “Sesi beni çıldırtıyor, dinleyemiyorum, o ritim, o müzik, nefes alamıyorum. Atilla hoca olmasa ben bu şarkının içine ederdim” dedi.


Star tv ekranlarında yayınlanan Star Akademi şarkı yarışmasında, Hayrettin Taşkaya’ya Serdar Ortaç şarkısı verilince yarışmacı çılgına döndü.

Rock yorumlayan yarışmacı imzaladığı tazminat sözleşmesi nedeniyle yarışmayı terk edemeyince şarkıyı değiştirdi. Atilla Özdemiroğlu’nun düzenlemesiyle bambaşka bir hal alan "Şeytan" adlı şarkı dinleyicileri oldukça şaşırttı. Şarkı performansından önce seyirci ve jüriye mesaj yayınlayan Hayrettin’in açıklamaları Serdar Ortaç ve sevenlerini çok kızdıracağa benziyor. Jüriden son dörde bırakılmayı isteyeceğini söyleyen Hayrettin, "Jüriden de bunu rica ediyorum çünkü yarışmadan gitmek istiyorum. Bu hafta bana Serdar Ortaç parçası verdiler. Özellikle o şarkıda sesi beni çıldırtıyor, dinleyemiyorum, o ritim, o müzik, nefes alamıyorum. Atilla hoca olmasa ben bu şarkının içine ederdim ama Atilla hoca sağıolsun düzenleyeceğiz, bunun altından kalkacağız dedi. Sonsuz güvenim var ona. Ertuğrul Özkök‘ün ne söyleyeceğinden hepimiz eminiz, hani yapamazdın, hani söyleyemeyeceğim dedin ama çok güzel söyledin diyecek. Atilla hoca çok iddialı, bende iddialıyım. Güzel bir şey ortaya çıkacak ama hala sinirliyim ve şarkıdan hala nefret ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu açıklamalarına rağmen Hayrettin ilk defa bu şarkıyla haftanın birincisi oldu.

Atilla Özdemiroğlu ise, şarkının notalarına dokunmadıklarını ancak şarkının Türkçesini düzelttiklerini ve düzenlemeyle daha yorumlanabilir hale getirdiklerini söyledi.

Yarışmanın jüri üyesi Ertuğrul Özkök ise şarkıyı Serdar Ortaç‘tan dinlemekten daha büyük zevk aldığını, dinlediğinin Serdar Ortaç şarkısına benzemediğini ayrı bir kategoride başarılı olduğunu ifade etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen