Per. May 2nd, 2024

Kanal D’nin reytingleri alt üst eden dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki, dün akşamda izleyicleri ekrana kilitledi..


Hapishaneden çıkan Ali Kaptan sezonun ilk bölümünde eski karısı Cemile ve annesi ile karşılaşmıştır. Şok olan Ali Kaptan kendini eve kapamıştı.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Ali Kaptan ve yıllardır görmediği oğlu Osman’ın kavuşması yine yürekleri dağladı. Ali Kaptan cesaretini toplamış oğlu Osman’ı görmek için eski karısı Cemile’nin kapısını çalmıştır. Kapıyı Mete açmıştır. Hiç beklemediği bir anda karşısında babasını gören Mete ise adeta şok olmuştur.

AĞLATAN KAVUŞMA
Babasına soğuk bir "Merhaba" diyen Mete’nin ardından gelen Minik Osman, babasını görünce çok sevinmiştir. Babasını sevgi dolu yüreğiyle kucaklayan Osman bahçede birlikte vakit geçirir. O esnada dizinin yeni bebeği Mustafa’yı gezmeye çıkaran Ali Kaptan’ın annesi, eve gelince oğlunu karşısında görünce oldukça şaşırır. Annesinin yanında giden Ali Kaptan, annesinin elini öper ve ona sımsıkı sarılır. Bu arada annesi minik Mustafa’yı babası Ali Kaptan’la tanıştırır. Oğlunu ilk kez gören Ali Kaptan Mustafa bebeği de sımsıkı kucaklar.
Mustafa bebeğin kimin çocuğu olduğu geçtiğimiz hafta haber konusu olmuştu. Dizinin bu bölümünde Mustafa’nın annesinin Caroline olduğu gerçeği ortaya çıktı.

BEBEK CAROLİNE’NİN ÇIKTI

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde Cemile ve Balıkçı’nın düğününnü basan Balıkçı’yı öldürmüştü. Hasefe Ana da Ali Kaptan’ı vurmuştu. Caroline, bebeğin kendisinin olduğunu Ekber’e itiraf etti.

AYLİN HASTANEDE

Geçtiğimiz bölüm eşi Murat ile girdiği arbede de vurulan Aylin’in ölü ölmediği de merak konusu olmuştu. Aylin’in vurulduğunu haber alan Soner ise Londra’dan Türkiye geldi. Hastanede gözlerini açan Aylin, karşısında aşkı Soner’i görmüştür.

Berrin’le evlenen Hakan ise, Berrin’in isteği üzerine annesinin şirketinde avukat olarak çalışmaya başlayacaktır.
BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen