Per. May 2nd, 2024

Bir firmada çevirmen olarak çalışan genç kız evinde babası tarafından ölü olarak bulundu.


Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 6 ay ABD’de dil eğitimi görüp, Türkiye‘ye gelip bir firmada çevirmen olarak çalışan genç kız evinde babası tarafından ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Gülnur Nergiz (28), akşam işten çıktıktan sonra Dervişler Mahallesi’ndeki 2491 Sokak’taki 3 katlı binanın çatı katındaki gecekondu evine geldi. Annesi ve babası Refik Nergiz (61) ile birlikte yemek yedikten sonra bir süre televizyon izleyip yatmak için yatağına gitti. Sabah olduğunda ise Nergiz, her gün işe gitmek için kalktığı saatte kalkmadı. Baba Nergiz, kızını uyandırmak için odasının kapısına vurup birkaç kez çağırdı ancak ses gelmedi. Bunun üzerine odasına girip kızına dokunarak uyandırmaya çalıştı ancak yine ses gelmeyince yüzükoyun yatan kızını çevirdi. Baba Nergiz, kızının ağzı ve burnundan kan geldiğini görünce hemen 112 Acil Servis‘yi arayarak sağlık ekibi çağırdı. Eve gelen sağlık ekibi kızın ölümünü şüpheli buldu. Bu nedenle olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri geldi.

İlk belirlemelere göre genç kızın kalp krizi geçirmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Ancak genç kızın ölümün nedeni Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Baba Refik Nergiz, kızının ölümüyle yıkılarak gözyaşlarına boğuldu. Taziye telefonlarına cevap veren baba gözyaşlarını tutamazken, "Kızım Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra dilini geliştirmek için ABD’ye giderek 6 ay eğitim alıp tekrar Türkiye‘ye döndü. Öğretmen olarak atanamadığı için bir ilaç firmasında çevirmen olarak çalışmaya başlamıştı. Kızım aynı zamanda Almanca’yı da biliyordu. Ancak bu sabah kızım işe gitmek için kalkmadı. Ben uyandırmaya gittim
sesime karşılık vermeyince odasına girip uyandırmak istedim. Kızıma dokunduğumda buz gibiydi. Onu çevirdim ağzından burnundan kan gelmiş ölmüştü" dedi.

Genç kızın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurum Morgu’na kaldırıldı.

Kaynak:Adanahaber

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen