Çar. May 1st, 2024

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Kuzey-Güney dizisi dün akşam izleyicileri yine ekrana kilitledi.


Dizinin en alıcı sahnesi ise Cemre’nin, Güney‘in yıllardır sakladığı sırrını öğrendiği sahne oldu.
Yıllardan sonra babalarını fırınında çalışmaya başlayan Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Cemre’nin yanlarına geldiklerinden haberleri yoktur.
Kuzey’le tartışan Güney, vicdan azabı çektiğini ve adam öldürdüğü söyler. Güney‘in bu sözlerini duyan Cemre ise adeta şok geçirdi. Cemre’nin orada olduğunu anlayan Kuzey ve Güney ise, Cemre’nin sırlarını öğrenmesinin şaşkınlığı içerisine girdiler.

Dizide yaşanan diğer gelişmeler
Bir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete geçirdiğinde, Kuzey ve Cemre açıklanabilmesi imkansız bir an yaşarlar. Kuzey şaşkınlığını öfkesiyle perdelerken, Cemre ise hissettiği utançtan kurtulabilmenin tek yolunu kaçmak olarak görür.
Cemre’ye engel olamazsa, hayatlarının iyice çığırından çıkacağını fark eden Kuzey’in imdadına Güney yetişir. Gecenin rengi tamamen değişmiştir. Suçluluk duygusuyla hareket eden Cemre tüm öfkesini Güney’e yöneltir. Güney, yaşanan krizi çözmenin yolunu bulur. Güney’le Cemre’nin ani bir kararla evlilik tarihini öne almaları, hem Kuzey’i, hem de Banu’yu farklı şekilde etkiler.
Kızının geleceğini ne olursa olsun şansa bırakmak istemeyen Atilla Sinaner ise, Banu’yu Güney’den uzaklaştırmak için harekete geçer. Her şey yoluna girmek üzereyken Sinaner Şirketler Grubu’nun düzenlediği golf turnuvasının ödül gecesine, Kuzey damgasını vuracaktır.
Kuzey’in hapishaneden çıktıktan sonra bile “eksik” bir hayat yaşamasına neden olan kişiyle yolları, boks maçında kesişir. Ancak eski hesapları kapatabilmek Kuzey’in düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen