Cts. May 4th, 2024

Google’ın Android işletim sistemi çeşitli akıllı telefon üreticileri sayesinde en popüler mobil işletim sistemi olmayı başardı. NDP Group’un yaptığı yeni bir araştırma bu durumun yakın zamanda değişmeyeceğini gösteriyor. Tabi bu diğer mobil işletim sistemleri için kötü bir haber olsa da, araştırmadan Windows Phone 7 için iyi de bir sonuç çıktı.


WP7 için bir iyi bir de kötü haber! Bugünün iPhone ya da Android kullanıcıları sizce Windows Phone 7’ye geçer mi? Şaşırtan cevap burada.

Araştırmanın sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 44’ü Windows Phone 7 mobil işletim sistemi kullanan bir cihaz almakla ciddi ciddi ilgileniyor. Başka bir deyişle, katılımcıların yüzde 44’lük bir dilimi, bugün iPhone ya da Android kullanıyor olsalar da, WP7’ye şans tanımaya niyetli ve ondan etkilendiklerini saklamıyorlar.

Ancak araştırmanın Windows Phone 7 için kötü bir de sonucu var. Microsoft’un reklam için döktüğü paralar firmanın istediği etkiyi yapamamış gibi görünüyor, lakin katılımcıların yüzde 45’inin Windows Phone 7’den haberi bile yok.

Araştırmanın yetkilisi Linda Barrabee, Microsoft’un mobil işletim sistemini tanıtması için daha çok uğraşması gerektiğini söylüyor. Çünkü WP7’yi tanıyanlar ona geçmeye düşünse de, tanımayanların oranı hiç de küçümsenecek gibi değil…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen