Cum. May 3rd, 2024

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, düşman işgalinden kurtuluşun 89’uncu yıldönümü töreninde Atatürk Anıtı’na çelenk koymayan ve hiç bir yöneticisi törene katılmayan CHP Kuşadası İlçe örgütü yazılı bir açıklama yapıp özür diledi.



Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde, düşman işgalinden kurtuluşun 89’uncu yıldönümü töreninde Atatürk Anıtı’na çelenk koymayan ve hiç bir yöneticisi törene katılmayan CHP Kuşadası İlçe örgütü yazılı bir açıklama yapıp özür diledi. İlçe Başkan Yardımcısı Ertan Çetinkal yaptığı açıklamada, görevlendirdiği partilinin görevini yerine getirmemesi nedeniyle anıta çelenk konulamadığını belirtti. Çetinkal şöyle dedi:

"İlçe Başkanı, CHP Genel Sekreteri ve Grup Başkanvekili’ni karşılamaya gitti. Ben de bir partiliyi görevlendirdim. Bu arkadaşımız verdiğim görevi yerine getirmemiş, tören sırasında partimizin çelengi konulamamıştır. İlçe Başkan Yardımcısı olarak benim de sorumlu olduğum bu olaydan dolayı tüm partililerimizden ve Kuşadası halkından özür diler, herkesin 7 Eylül kurtuluş bayramını kutlarız. "

Aydın’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nu karşılamaya giden CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen