Per. May 2nd, 2024

Üçüncü Dünya Savaşı için hazır mısınız? Fransa, Almanya, İngiltere ve diğer ülkelerde çıkan çatışmalara mercek tutacağımız Modern Warfare 3’ün yeni multiplayer videosu yayınlandı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

3. Dünya Savaşı temalı yeni Call of Duty oyunu Modern Warfare 3’ün yeni bir multiplayer videosu yayınlandı. Battlefield 3’ün Alpha’sı ve harika oynanış videolarından sonra yelkenleri suya indiren Infinity Ward yetkilileri, yeni oyunlarıyla farklı bazı konularda iddialı olmadıklarını üstü kapalı beyan etti. Fakat E3 Expo, GamesCom ve PAX gibi fuarlarda ön incelemeleri gerçekleştirilen oyun var olan tadını koruduğu gibi üzerine yeni tecrübeler de eklemiş durumda.

MW3’ün son iki oyuna çok benzediği için oyunculardan eleştiri almaya devam ediyor. Yetkililerin açıklaması farklı tadlar yaşayacaksınız yönünde olsa da eleştiriler halen sürüyor. Bu yüzden alınan kararlardan biri olan dedicated sunucu desteği aynı şekilde eleştirileri dindirmiş değil.

Modern Warfare 3 ve Battlefield 3 savaşları kızışmaya başladı. Kimileride iki oyunun farklı türlere mensup olduğundan dolayı karşılaştırılmaması gerektiği yönde hemfikir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen