Per. May 2nd, 2024

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Reis 5. bölümüyle 5 Eylül Pazartesi akşamı Atv ekranlarında olacak. İşte Reis 5. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Reis dizisinin 5. bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Hatice Yenge’nin oturdukları evin kendilerinin olduğunu iddia etmesiyle Dursun ve ailesi bir şok yaşar. Tekneyi kurtarmak için evi ipotek etme fikri suya düşmüştür. Murat para bulmak için kimsenin onaylamayacağı yollara mı başvuracaktır?

Nazlı Murat’a yardım etmek için Cemal ile görüşmeyi göze alır. Ayşe de Zeynep’in aniden yurtdışına gidişiyle beraber kendine kalacak bir yer aramaya başlar. Murat’ın Ayşe’ye önereceği yer Nazlı’nın hiç de hoşuna gitmeyecektir. Murat ve Ayşe birbirlerini biraz daha tanıma fırsatı bulur ve hayatlarında dönüm noktası olacak bir gece geçirirler.

Bu gecenin sonunda Ayşe’ye haddini bildirmeye karar veren Nazlı, Turgay ile tanışınca planlarında bazı değişiklikler yapmaya karar verir.

İstanbul Atatürk Hava Limanı’na inen uçak, çok beklenen, çok özlenen bir yolcu getirir. Yolcunun adı Murat’tır. Kimine göre Murat bir oğul, kardeş, yeğen, dayı, kimine göre kuzendir… Bir başkasına göreyse eski sevgili… Murat, pilot olarak döner ülkesine.

Mesleğini yapmak için heyecanlıdır. Hayat aslında “sen plan program yaparken başına gelen şeydir.” Bu kural Murat için de geçerli olur. Bir anda kendini pilotluk yerine, ailenin balıkçı teknesinde reis olarak bulur. Bir başka şehirde, bir başka insanın, Ayşe’nin hayatı da tıpkı Murat gibi bir gece içinde değişir.

Mutlu bir hayatı olduğunu sanırken bir anda kendini tek ve yapayalnız buluverir. Başka bir şehir, başka bir hayat onun için de kaçınılmaz görünmektedir. Artık, hayatın, tesadüf dediğimiz ve önceden hiç kontrol edemediğimiz kuralları geçerlidir. Murat, acaba hem denizlerin reisi hem de ailesinin reisliğini de başarabilecek mi?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen