Çar. May 1st, 2024

Emniyet müdürlüğünde sorgulanan şüphelilerden 6’sı ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli Tıp Kurumu’na sağlık kontrolü için götürülen 6 kişi arasında yer alan İlker İnanoğlu ve Burak Mengü, kontrollerin ardından serbest bırakıldı.


İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timleri tarafından bir süredir izlenen uyuşturucu şebekesine yönelik harekete geçildi. Bağlantıları tespit edilen şüphelilerin ev ve iş yerleri yakın takibe alındı. Takibe alınan kişiler arasında oyuncu İlker İnanoğlu ile eski milletvekili Şahin Mengü’nün oğlu Burak Mengü’nün de bulunduğu öğrenildi.

Mengü’nün havalimanında gözaltına alındığı ve sorgusunun yapılması için emniyete getirildiği belirtildi. Şüphelilerle birlikte bazı lüks ciplere de el konuldu. Gözaltına alınanlar arasında 7 torbacının da olduğu ve işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Narkotik şubede sorgusu tamamlanan ve aralarında İnanoğlu ve Mengü’nün de bulunuğu 6 kişi Beşiktaş‘taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

İLKER İNANOĞLU SERBEST BIRAKILDI

İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındıktan sonra Adli Tıp Kurumu’na sağlık kontrolü için götürülen 6 kişi arasında yer alan İlker İnanoğlu ve Burak Mengü, kontrollerin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında Atatürk Havaalanı’nda operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, oyuncu İlker İnanoğlu’nun da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 6 kişiyle birlikte Adli Tıp Kurumuna getirilen İnanoğlu, burada muayeneden geçti. Yanındakilerle birlikte kurum bahçesine çıkan İnanoğlu, dışarıda bir süre yanındakilerle sohbet ettikten sonra Adli Tıp’tan ayrıldı. İnanoğlu ile birlikte Burak Mengü’nün de serbest bırakıldığı öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen