Cts. May 11th, 2024

Sony’nin göğüsünü gere gere lanse ettiği PSP Vita, Tokyo Game Show’da da kendini gösterdi. Gelen bilgiler arasında ön satış tarihi de bulunuyor.


Sony PSP Vita için heyecanlananlar, Tokyo’dan güzel haberler var. El konsolu için ön siparişler 15 Ekim’de başlıyor. 17 Aralık 2011’de konsol için çıkış yapacak tarih olarak gösteriliyor. Fiyatlar ise 3G’li Vita’da yaklaşık 400 Dolar’ken Wi-Fi’li Vita’da yaklaşık 350 dolarak olarak gözüküyor.

İŞTE PSP VITA’NIN MEDYA ÖZELLİKLERİ:

PlayStation Vita ile videolarınızı, resimlerinizi ve müziğinizi gittiğiniz her yere götürün.

Muhteşem oyun ve ağ özelliklerinin yanında PS Vita kendi medyanız için tonlarca depolama olanağı sunuyor. Nereye giderseniz gidin, en sevdiğiniz eğlenceden mahrum kalmayın.

Video Oynatıcı

En sevdiğiniz filmleri ve videoları PS Vita’nız ile el altında bulundurun ve muhteşem 5 inç OLED ekranın keyfini çıkarın. Bu muhteşem ekranın tüm özelliklerini kullanabilmek için PlayStation Store’un Video Mağazası’nı ziyaret edip muhteşem filmler ve videolar indirin ve nereye giderseniz gidin bu muhteşem sistemin keyfini çıkarın.

Fotoğraf Görüntüleyicisi

Tüm görüntülerinizi PS Vita’da saklayabilir ve istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. Çektiğiniz resimlere PS Vita sisteminin iki kamerasından birini kullanarak göz atın ve en sevdiğiniz oyunları oynarken yakaladığınız ekran görüntülerinden albümler oluşturun.

Muhteşem bir resim veya bir ekran görüntüsü mü paylaşmak istiyorsunuz? Twitter’a yükleyin ve takipçileriniz neler yaptığınızdan haberdar olsun.

Müzik Çalar

Ne yapıyor olursanız olun, PS Vita’nın muhteşem özelliklerini her zaman kullanabilirsiniz. Otobüste misiniz? Kulaklıklarınızı takın ve en sevdiğiniz müzikleri dinlemeye başlayın. Arkadaşlarınızla dışarıda mısınız? PS Vita sisteminin yerleşik stereo hoparlörlerini kullanın ve herkes partiye katılsın.

Web Tarayıcısı

PS Vita sisteminin web tarayıcısı İnternet’te dolaşmak için mükemmel bir araç. İnternette gezinin, en sevdiğiniz sayfalara göz atın ve muhteşem 5 inç OLED dokunmatik ekrandaki klavyeyi kullanarak yazın. Bu tarayıcı için özel olarak düzenlenmiş olan ve muhteşem görünen eu.playstation.com adresine göz atmayı unutmayın.

En yeni PlayStation Vita bilgilerini kaçırmayın ve Inside PS Vita’ya kaydolarak en son haberleri e-posta ile alın. Hemen eu.playstation.com/psvita adresini ziyaret edin ve oyun devriminin bir parçası olun

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen