Cum. May 3rd, 2024

Türkiye yeni starını seçti. Birlikte yarıştığı 7 star adayını geride bırakan Giray, Türkiye’nin yeni starı oldu.


Star Tv’de ekrana gelen ‘Star Akademi’ final bölümü ile ekranlara geldi. Star Akademi’nin galibi olmak ve büyük ödül 100.000 TL’nin sahibi olmak için canlı yayında kıyasıya yarışan star adayları final heyecanını doyasıya yaşadı. 10 haftadır büyük bir heyecanla devam eden Star Akademi’nin finalinde ipi göğüsleyen star adayı Giray oldu.

100 BİN TL’lik BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ GİRAY OLDU
18 yetenekli genç ile başlayan Star Akademi’de, geriye sadece en iyi 7 star adayı kalmıştı. Haftalardır büyük bir mücadele içinde olan star adaylarından Sare, Hayrettin, Burak, Giray, Levent, Mekiye ve Yiğit için en zorlu sınavını dün akşam verdiler. 7 finalist, dün gece Türkiye’nin yeni starı olmak ve 100.000 TL’lik büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya yarıştı. Muhteşem performansıyla göz dolduran Giray izleyici ve jüri oylarıyla Star Akademi’nin yeni starı oldu.
ŞEHRAZAT’TAN AKADEMİ’YE ÖZEL BESTE!
Finale çıkan 3 star adayı Sare, Burak ve Giray, yepyeni performanslarıyla canlı yayında, izleyici karşısında, ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat’ın , Akademi’ye hazırladığı özel besteyi seslendirdi.
STAR SEÇİLDİĞİNE İNANAMADI
Kararın açıklanmasının ardından Giray büyük bir sevinç yaşarken bu sevincini jüri üyeleri ve stüdyoda bulunan seyircilerle birlikte yaşadı. Stüdyoda bulunan seyircilerinin üzerine atlayan Giray, hayranları tarafından omuzlara alındı. Star olduğuna hala inanamadığını Giray “Buradan beni seçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Giray Star Akademi’ye Şehrazat’ın yeni bestelediği Atıyosun isimli şarkı ile veda etti.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen