Çar. May 1st, 2024

Uğurkan Erez, geleneksel bir baba olduğunu ve kendi gibi modacı olan kızı Billur ile nasıl bir ilişkisi olduğunu anlattı


"Huysuzla Dans Eder misin?" ve "Bugün Ne Giysem" projelerinde bulunmaya nasıl karar verdiniz?

"Huysuzla Dans Eder misin?" yarışması televizyon dünyasında marka olmuş bir program. Uzun yıllar sonra tekrar yayınlanmasına rağmen büyük ilgi gördü. Bunda da başta Seyfi Dursunoğlu olmakla birlikte benim, Yonca Evcimik‘in ve tüm ekibin büyük emeği var. Aynı ekibe on yıl sonra davet alsam, sağlığım müsaitse koşa koşa gelirim. İşin ekonomik boyutu hiç önemli değil çünkü çok severek yaptığım en doğru projelerden biri.

"Bugün Ne Giysem" ise yeni bir konsept ve yeni bir heyecan. Daha önce tekrarı olmamış bir proje ve direk mesleğimle ilgili. Her iki projeyi de ayrı nedenlerle çok seviyorum ve içinde bulunmaktan çok mutluyum.

Yarışmada sürekli atıştığınız Seyfi Dursunoğlu ile aranız nasıldır yarışma dışında?

Seyfi Dursunoğlu örnek bir insan ve mesleğin duayenidir. Onun olması programın başarısı demektir. Kendisi ile aramız çok iyi. Özel hayatımızda da sık sık görüşürüz. Bana teklif edilen her projede, kendisine mutlaka danışır, fikrini alırım.

Kızınız Billur Erez’in moda tasarımı okumasında sizin etkiniz oldu mu?

Tamamen kendi seçimi. Hatta önce Halkla İlişkiler sonra Moda Tasarımı bölümünde okudu. Küçükken hep yoğunluğumdan şikayet ederdi. Şimdi ise tam ortasına düştü.

Kızınızla birlikte çalışırken zıt düştüğünüz zamanlar oluyor mu?

Sadece kızımla değil, tüm ekibimle zıtlaştığım oluyor. Herkesi dinlerim, çok demokratiğimdir ama sonunda benim dediğim olur 🙂

Günlük hayatta kızınızla nasıl bir ilişkiniz var?

Çok iyi. Aslında ikiye ayırmak lazım; çocuk ve büyüme çağında daha az görülen ve anlaşılamayan baba ile büyüyüp aile kurulunca, çok sevilen fedakar baba var ortada. Ama yine de beraber çalışmanın bizi daha yakınlaştırdığı kesin.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen