Per. May 2nd, 2024

Azerbaycanlı Cazibe ile Tük olan Kemal’in hikayesi. ATV de yer alan bu komedi dizisi reyting sıralamasında üstlerde yer alan bir yapım.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yahşi Cazibe dizisinin 54. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Yahşi Cazibe 53. bölüm özeti.

2011 Eurovisyon Birincisi Azerbaycanlı sanatçı Nigar’ın da konuk oyuncu olarak yer alacağı Yahşi Cazibe, sizleri Bakü’nün eşsiz güzellikleri eşliğinde kahkaha ve romantizm dolu dakikalaradavet ediyor.

Cazibe’nin Azerbaycan‘a döndüğünü yazdığı veda mektubunu okuyan Kemal pişmanlık içindedir. Cazibe’nin telefonlara cevap vermemesi üzerine Kemal son çareyi Bakü’ye gidip Cazibe’yle konuşmakta bulur. Kemal ve Cazibe zor da olsa Bakü’de buluşur.

Ne var ki Kemal’in durduk yerde ortaya çıkan Azerbaycan seyahatinden şüphelenen Simge de herkesten habersiz soluğu Bakü’de alacak ve kendisinden başka kimsenin anlamadığı lazerbaycan şivesini kullanarak Kemal’i bulmaya çalışacaktır. Barış ise durduk yerde hayatına giren Nazar ve Mıçı Aga’dan nasıl kurtulacağının hesaplarını yapmaktadır. Tuti ile buluştuğu bir yemekte Mıçı Ağa’nın karşısına çıkması Barış’ı tatlı bir telaşa sürükler.

Dizinin oyuncu kadrosunun oldukça başarılı olması Yahşi Cazibe’nin tutmasında önemli bir etken gibi gözüküyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen