Per. May 2nd, 2024

Azerbaycanlı Cazibe ile Tük olan Kemal’in hikayesi. ATV de yer alan bu komedi dizisi reyting sıralamasında üstlerde yer alan bir yapım.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yahşi Cazibe dizisinin 55. bölüm özeti Atv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Yahşi Cazibe 54. bölüm özeti.

Hulusi Bey’in Simge’ye bir koca adayı bulduğunu öğrenen Cazibe sevinçten havalara uçar. Ne var ki Simge’nin başka bir planı vardır. Koca adayı ile tanışacağı yemeğe kendi yerine Cazibe’yi gönderecektir ve kendi hesabına göre hiçbir erkek Cazibe’yi beğenmeyeceği için bu şekilde başkasıyla evlenmekten kurtulacaktır.

Cazibe ilk önce bu fikre karşı çıksa da bunun Simge’den kurtulmak için güzel bir fırsat olabileceğini fark edip Simge’nin yerine çocukla tanışmaya gider. Kemal’in de olan bitenden şüphelenip Cazibe’nin peşine takılması işleri daha da karıştırır.

Öte yandan Barış, Mıçı Ağa ve Nazar’ın resmi nikah baskısından bunalıp Kemal’den yardım ister. Kemal Barış’a nikah memuru kılığına girip sahte bir nikah kıyacağını söyler ama Barış’ı bu nikahta büyük bir sürpriz beklemektedir.

Dizinin oyuncu kadrosunun oldukça başarılı olması Yahşi Cazibe’nin tutmasında önemli bir etken gibi gözüküyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen