Per. May 2nd, 2024

Oda TV iddianamesinin kabul edilmesiyle birlikte şok iddialar ortaya çıkmaya başladı. Yalçın Küçük notlarında Odatv’cilerden askerlerimizi şehit eden PKK’lıları koruyacak yayın yapılmasını istemiş…


Odatv iddianamesinin kabul edilmesiyle birlikte sanıklarla ilgili iddialar da ortaya çıktı. Sanıkları arasında Yalçın Küçük, Soner Yalçın, Nedim Şener, Ahmet Şık ve Hanefi Avcı’nın da bulunduğu Odatv iddianamesi İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

Ergenekon’un medya ayağı olarak nitelen Odatv’yle ilgili kabul edilen iddianamede çok çarpıcı detaylar var.

Özellikle iddianamenin "bir numarası" Yalçın Küçük‘ün PKK ile ilgili sözleri oldukça dikkat çekici.

Notlarında "PKK’yı zayıf gösteren yayınlardan kaçının" diyen Yalçın Küçük, Odatv’cilerden PKK’nın Kürtlerin tek temsilcisi olarak gösterilmesini istiyor.

İşte Star Gazetesi’nin haberine göre Odatv iddianamesinde geçen o bölüm;

PKK’yı zayıf gösteren yayınlardan kaçının

Yalçın Küçük’ün notlarında PKK, BDP ve TSK ile ilgili şu talimatlara yer veriliyor: "Örgütün Öcalan’ın kontrolünde olduğu sürekli vurgula. Örgütü zayıf gösterecek yayınlardan uzak dur. PKK’yla ilgili sıkıntı çıkaracak haber yapılmaması konusu… Örgütü tek bir yapı olarak lanse etmeli. Örgüt Kürt hareketinin tek temsilcisi. İmralı’dan gelenleri çarpıcı bir şekilde vurgula… PKK’ özdeştir Kürtler, Kürtlerin tek sözcüsü …Kürtlerle konuşulacaksa PKK ile konuşulacak… Satır aralarında vurgulayalım.."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen