Cts. May 11th, 2024

Uluslararası züccaciye hediyelik eşya elektrikili ev aletleri fuarı, İstanbul Tüyap fuar merkezinde gerçekleştirildi. Onbinlerce ürünün görücüye çıktığı fuarda, en dikkat çekici ürünler yeni nesil ısıtıcılar oldu.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

21. Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZÜCHEX 24 – 27 Eylül‘de Tüyap’ta gerçekleştiriliyor.

21. Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZÜCHEX 24 – 27 Eylül 2010 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Life Medya Fuarcılık, Züchex fuarıyla, sektörün önde gelen firmalarını buluştururken, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiye de ev sahipliği yaparak verimli iş görüşmelerinin odak noktası olmayı bu yıl da sürdürüyor. Fuarda, züccaciye ve mutfak eşyaları sektörünün ihracatçı, ithalatçı, toptancı ve distribütör firmaları; yurtiçinden ve yurtdışından alım heyetleri, zincir mağazalar, toptancılar, perakendeciler ve diğer müşteri gruplarıyla bir araya geliyor.

ZÜCHEX Fuarı kendi sektöründe dünyanın ilk 5 fuarı arasında yer alıyor. Zücaciye ve Hediyelik Eşya sektöründe Ortadoğu ve Balkanlar coğrafyasında gerçekleştirilen en büyük fuar olan ZÜCHEX, Asya ve Avrupa’daki profesyonellerin buluşma noktası.

Fuarda; cam ürünleri, çelik mutfak eşyaları, plastik, porselen ve seramik ürünler, elektrikli ev gereçleri, yapışmaz kaplama mutfak eşyaları, gümüş kaplama hediyelik çeşitleri, dekoratif mamuller, tekstil ürünleri ve binlerce hediyelik eşya çeşitleri yer alıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen