Per. May 2nd, 2024

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Bir Çocuk Sevdim dizisi 5. bölümüyle 7 Ekim Cuma akşamı Kanal D ekralarında olacak. İŞte Bir Çocukl Sevdim 5. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bir Çocuk Sevdim dizisinin 5. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı.

Timur’un beklenmeyen teklifi, evde deprem etkisi yaratıyor

Timur, Turan’a Mine’yle evlenebileceğini söyledikten sonra ikilinin arasındaki ipler kopuyor. Turan bu tekliften sonra işi bırakıyor. Mine, babasının elini bırakmak istemiyor. Emine, Timur’un Mine’yle evlenmek istedğini öğrendikten sonra çılgına dönüyor. www.beyazgazete.com

Turan, Timur’un teklifi sonrasında beklenmeyen bir tepki veriyor. Timur, yanlış yaptığını düşünmüyor. Mine’yle evlenme konusunda kararlı. Emine, aşık olduğu adamın Mine’yle evlenmek istediğini öğrenince çok üzülüyor.

Mine, Timur’la evlenme konusunda kararsız. Timur’un onu korumak için onunla evlenmek istediğini düşünüyor. Timur, Mine’ye durumu kurtarmak için onunla evlenebileceğini söylese de, kendini onun aşkından alamıyor.

Emine’nin kurduğu hayaller yıkılıyor. Timur’un okula gelişi okulda yeni bir merak uyandırıyor. Emine, acısını öfkeye dönüştürerek Mine’ye tokat atıyor. Mine, babasına bir kez daha çağrıda bulunuyor. Acaba Turan, kızının ellerini bırakacak mı?

Bir Çocuk Sevdim, yeni bölümüyle 7 Ekim Cuma akşamı saat 20:00’da Kanal D’de

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen