Çar. May 1st, 2024

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Bir Çocuk Sevdim 2. bölümüyle 14 Ekim Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Bir Çocuk Sevdim 2. bölüm özeti ve fragmanı…


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bir Çocuk Sevdim dizisinin 6. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Sinan, geri mi dönüyor?

Her şeyden habersiz Amerika’ya giden Sinan geri dönüp, sevdiğine ve bebeğine sahip mi çıkacak?

Turan, Mine’yi hamile bırakan Sinan’ın babasına giderek bu sorunu halletmeleri gerektiğini söylemişti. Sinan’ın babası, Turan’ın beklemediği bir tepki vererek, onu yerin dibine sokmuştu. Diğer yandan da paniğe kapılarak oğlu Sinan’ı apar topar Amerika’ya yollamıştı.

Bu sürede aile fırtınalı günler yaşarken, Timur tarafından beklenmedik bir teklifle karşı karşıya kaldıkları bir anda, kızlarını hamile bırakan ve ortalardan kaybolan Sinan geri mi dönüyor?

Emine, Timur’un Mine’yle evlenmek istemesini içine sindirememiştir. Mine’yi, Timur’u kandırmakla suçlar. Mine, ablasından duydukları karşısında şok olur. Mine’nin aklı, Timur’dan duyduklarıyla karışır. Timur, bebekli bir kadın olarak, evli olmasının onu hayatta daha rahat ettireceğini söyleyerek, Mine’yi onunla evlenmeye ikna etmeye çalışır.

Mine, babasının bu teklife evet diyebileceğine mana veremiyor. Turan’ın aklı hala karışık. Süreyya göz altında… Mine, tek dayanağı teyzesinin de hapse girmesiyle derinden sarsılır. O anda yanındaki tek destek Timur’dur… Sinan, Mine’ye sahip mi çıkacak?

Turan’ın Sinan’a tepkisi nasıl olacak? Mine’nin mutluluğu yarım mı kalacak? Tüm bu soruların yanıtları, Bir Çocuk Sevdim’in 14 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde olacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen