Cum. May 3rd, 2024

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, terör olaylarına ilişkin çok sert konuştu. Devletin topraklarının 4’te 1’inde silahlı kalkışma olduğunu söyleyen Pamukoğlu, “Bu ülkede güvenlik diye bir şey yok. Her yer salmalık çayır, çimen oldu. Adalete gelince o da kör topal onunda yürüdüğü yok” dedi.


Tv8 ekranlarında yayınlanan erkan Tan ile Başkentten programının bugünkü bölümüne konuk olan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu Türkiye‘deki terörü değerlendirdi.

Terör lafının olup bitenler için az geldiğini ifade eden Pamukoğlu, "Hatta terörist sözcüğü de az gelir. Ülkenin topraklarının 4’de 1’inde silahlı kalkışma var. Şehirlere hakimler, köylere hakimler, yollara hakimler, mezralara hakimler, dağlara hakimler. 90’lı yıllardan önce bu kadar kısa sürede bu kadar yoğun faaliyet ve eylem yapamamışlardı. Vardı ama böyle değildi. Bu benim için yeni değil, şaşırtıcı bir şey de değil" şeklinde konuştu.

"Devlet iki şey için vardı" diyen Pamukoğlu, "Bu insanoğluna askere gel dedi gitti, vergi ver dedi verdi, kanun yapacağım dedi uydu. Dünyanın her yerinde neden kabul etti bunu insanlar, iki şey için. Bir adalet, iki güvenlik. Bu ülkede güvenlik diye bir şey yok. Her yer salmalık çayır, çimen oldu, başı bozuk. Adalete gelince o da kör topal onunda yürüdüğü yok. Yani devletin kuruluş amacı felsefesi ve temeli olan iki şey bu ülkede kör topal oldu" ifadelerini kullandı.

Güvenliğin can yaktığını savunan Pamukoğlu, "Halka küçük iğneler batırılıyor. Şunu istiyorlar herhalde bıçak batırılınca uyanacaklar. Herkes hipnoz halde. Bunların bütün sorumlusu hükümettir" yorumunda bulundu. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen