Çar. May 1st, 2024

Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, ligin 2. haftasından bu yana 3 puana hasret kaldı.


Kırmızı siyahlı takım, süper ligin ilk haftasında, Eskişehir Atatürk Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Eskişehirspor, Diego ve Batuhan’ın attığı gollerle rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

İkinci haftada Sivasspor deplasmanına giden kırmızı şimşekler, Sivasspor’u da Dede, Mehmet Yıldız, Kamara ve Batuhan’ın golleriyle 4-0’lık skorla geçmeyi başardı.

Üçüncü haftasında renktaşı Gençlerbirlği ile Atatürk Stadı’nda karşılaşan Eskişehirspor, bu maçta sahadan 0-0 berabere ayrıldı.

Kırmızı şimşekler, ligin 4’üncü haftasında da Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Stadı’ndan Galatasaray karşısına çıktı. Bu maçta sarı-kırmızılı ekibin iki golüne engel olamayan Eskişehirspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Eskişehirspor, 5’inci haftada da Trabzonspor’u konuk etti. Trabzonspor’un golcüsü Burak Yılmaz, kırmızı siyahlıların kalesine iki gol gönderdi. Eskişehirspor, Burak’ın gollerine karşılık veremeyince bu haftayı da puansız kapattı.

Ligin ilk üç haftasında 7 puan toplayan ve liderlik koltuğunda kısa süre kalan Eskişehirspor, son iki haftada puan alamayınca 9’uncu sıraya geriledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen