Cum. May 3rd, 2024

Terim, “Milli oyuncularımız umarım sağlıklı dönerler” açıklamasını yapan Aykut Kocaman’a mesaj gönderdi.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü önünde güzel futbol oynayarak kazandıklarını söyledi. Ankaragücü’nü çalıştırdığı yıllarda başkent ekibinin bugünkü hocası Ziya Doğan’ın futbolcusu olduğunu hatırlatan Terim, "Ankaragücü benim ilk göz ağrım. Ziya Doğan da en iyi oyuncularımdan biriydi. İnşallah bu sıkıntıları aşarak başarılı olurlar" dedi.

"OYUNUN KONTROLÜ GENELLİKLE BİZDEYDİ"

Maçta golleri erken bulduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Oyunun kontrolü genelde bizdeydi. Deplasmanda 3-0 kazanmak güzel. İnşallah Galatasaray emin adımlarla ilerler" diye konuştu.
Fatih Terim, milli takımlara oyuncu vermekten büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, Büyükşehir Belediye maçından sonra, "Oyuncularımız umarım milli takımda çok başarılı olurlar ve sağlıklı bir şekilde dönerler" diyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman‘a mesaj gönderdi.

"İNŞALLAH MİLLİ TAKIMDA BAŞARILI SONUÇLAR ALIRIZ"

Cim-Bom’un teknik patronu, "Milli takım olunca akan sular durur. Milli takım ister 10, ister 20 kişi alır. Biz 13 futbolcu veriyoruz ve hizmetten onur duyarız. Her hoca dalgalanmadan, kırılmadan, devam etmek ister. Milli takımdan gelen Servet’in sakatlığı geçmiştir. Oyuncularıma da söylüyorum, milli takıma hizmet ülkeye hizmettir. Hiç birşeyi düşünmeden hizmet etmek gerekir. Sonuçları ne olursa olsun buna katlanırız. İnşallah milli takımda başarılı sonuçlar alırız" ifadelerini kullandı.
THY Avrupa Ligi’ne yükselen Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı da kutlayan Fatih Terim, "Dilerim bütün Galatasaraylılar güzel yerlere gideriz. Avrupa 3.’sü olan Voleybol Milli Takımımızı da kutluyorum. Rusya ve İtalya‘yı yenmek kolay değil. Bence turnuvanın şampiyonu oldular" yorumunu yaptı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen