Cts. May 4th, 2024

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. Aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken dizide itirafçı Hamit’in infaz sahneleri ise Hollywood yapımı Amerikan filmlerini aratmadı.


TNT’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu aksiyon sahneleriyle bu hafta göz doldurdu. Polat Alemdar’ı, Memati’si, Abdulheyk’i ve diğer karakterleri ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan vadide bu hafta adrenalin yüksekti.

Kurtlar Vadisi Pusu’ya bu hafta Özel Harekatçı Ayhan Çarkın’ın faili meçhul cinayet itiraflarına gönderme yaptı. Türkiye‘nin iç ve dış politikasına, gündemine yaptığı göndermelerle dikkat çeken Kurtlar Vadisi Pusu faili meçhul cinayetleri itiraf eden Ayhan Çarkın’ı es geçmedi.

Hamit canlı yayına çıkıp faili meçhul cinayetleri itiraf edince infaz emri çoktan verilmiştir. Hamit’i televizyondan izleyen Kara ise, Hamit’e öyle bir infaz planı düzenledi ki, çekilen aksiyon sahneleri Hollywood filmlerini aratmadı. Örgütün saldırısından çelik yeleği sayesinde kurtulan Hamit, Kara’nın elinden kurtulamadı. Motorize polis kılığına giren Kara, Hamit’in kaçırıldığı arabanın peşini bırakmadı.

Motorsikletle yetiştiği araca camdan ateş eden Kara, Hamit’i polis otosunun içinde öldürdü. Ormanlık alana giderek üstünü değiştiren Kara, geride hiç bir iz bırakmadan olay yerinden sanki hiç bir şey olmamış gibi sessizce ayrıldı.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen