Cum. May 3rd, 2024

Hiddink yönetiminde beklenen futbolu bir türlü oynayamayan Milli Takım 21.30’da son yılların en önemli sınavına çıkacak…


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Arena’da tarihi sınav… 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılma mücadelesi veren Milli Takımımız, grubundaki 9. maçında bu akşam lider Almanya‘yı konuk edecek. Türk Telekom Arena‘da saat 21.30’da başlayacak mücadeleyi İngiliz Futbol Federasyonu’ndan Martin Atkinson yönetecek. Zorlu karşılaşmayı NTV naklen yayınlayacak.

1 PUAN YETER

A Grubu’nda oynadığı 8 maçta 14 puan toplayarak 2. sırada yer alan Milli Takımımız için bu akşam Almanya önünde alacağı beraberlik bile altın değerinde olacak. En yakın takipçisi Belçika‘nın 2 puan önünde olan Ay-Yıldızlılar son maçlara puan puana girse bile salı günü Arena’da Azerbaycan‘ı yenmesi halinde play-off vizesini alacak. Çünkü Milliler’in Belçika‘ya karşı ikili averaj üstünlüğü bulunuyor.

SERVET VE EMRE YOK, SELÇUK İNAN 11’DE

Milli Takımımız’da sakatlığı bulunan Servet, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin bu akşam Almanya‘ya karşı forma giyemeyecek. Kırmızı kart cezası sona eren Selçuk İnan ise ilk 11’deki yerini alacak. Grubumuzda bu akşam ayrıca saat 19.00’da Azerbaycan-Avusturya ve 21.45’de Belçika– Kazakistan maçları oynanacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen