Cts. May 4th, 2024

Ali Kaptan 4 çocuk babası olmasına rağmen Hollandalı Caroline ile evlenir ve eski karısı Cemile ve çocukları arasına bir soğuk savaş başlar.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin 44. bölüm özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Cemile alevler içinde

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ye Ekrem Tatlıoğlu’nun çıkarttırdığı yangın sahnesi damgasını vuruyor. Ekrem Tatlıoğlu, Cemile’ye gözdağı vermek için atölyeyi kundaklıyor. Cemile o anda atölyeye geliyor yangının içinde baygın bir halde kalıyor. Ali Kaptan ise onu kurtarmak için alevlerin içine dalıyor.

Soner, Murat’ın Aylin’le ikisini görmesinden sonra, Aylin’i hayatlarına soktuğu için pişmanlık duyuyor. Aylin ise duydukları karşısında şok oluyor. Ekrem Tatlıoğlu, Cemile’yi tehdit etmeye devam ediyor. Cemile’nin kuru gürültüye pabuç bırakmaya niyeti yok. Ama Ekrem Tatlıoğlu, gözdağı vermek için Cemile’nin atölyesini kundaklatıyor.

Cemile de o anda atölyeye geliyor. Atölyede yangını gören Ali, hemen dışarı çıkıyor. Ekrem Tatlıoğlu’nun hesaba katmadığı bir şey var… Cemile de yangının içinde kalıyor. Esnaftan Cemile’nin de atölyede olduğunu öğrenen Ali Kaptan, onu kurtarmak için kendini alevlerin içine atıyor.

Ancak Ali Kaptan bir türlü Cemile’den vazgeçemez ve hayatına müdahale etmeye devam eder.



By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen