Çar. May 1st, 2024

TRT Haber’de yayınlanan Büyüteç programına konuk olan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, KCK’nın ne olduğunu nasıl oluştuğunu ve KCK operasyonlarının haklılığını anlattı.


KCK’nın amacının Türkiye‘yi bölmek olduğunu ifade eden Bakan Şahin "KCK, PEJAK ve PKK’nın siyasi üst gücü olup devlet içinde paralel bir devlet kurmayı amaçlamıştır.KCK yapısı Türkiye‘yi bölme yapısıdır. Türkiye devleti bu yapıya asla müsaade edemez." dedi.

BDP, KCK’DAN EMİR ALIYOR
İdris Naim Şahin KCK yapısının insanları yargılamaya çalıştığını ifade ederek "KCK insanları yargılamaktadır, vergilendirmektedir ve haraca bağlamaktadır. Bir zamanlar ekranlarda gördük bir büyükşehirin belediye başkanını KCK’nın temsilcisi nasıl götürerek yargıladığını hepimiz izledik. Gayri resmi kişiler bu yapının meclis grubunu oluşturan BDP milletvekillerini muhtemeldir ki emirleri ile yönetiyorlar. BDP milletvekilleri bu yapının sözde legal unsurlarıdır, illegal unsurlar yapıyı yönetmekte. Legal bir yapının içerisinde bir militan mektupla milletvekilini yönlendiriyor." şeklinde konuştu.

DİNİ İSTİSMAR EDİYORLAR
KCK yapısının dini istismar ettiğini ifade eden Bakan Şahin "Bunların gösterişteki dinleri sahte. Bunların söyledikleri her söz sahte. KCK operasyonları maskeli yüzleri açığa çıkarma operasyonudur. Bunlar camiye kurşun sıkan, roket atan zihniyet. Bunlarda ne cami var, ne din var, ne abdest var, ne hoca var ne de namaz var." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen