Per. May 2nd, 2024

Yaptırdığı burun ameliyatları yüzünden zor günler geçirdiğini belirten Ceylan “Burnum yüzünden sağlığımı kaybettim. Mesela uçakta, basınçtan kulak zarım patladı” dedi


Ünlü türkücü Ceylan, geçtiğimiz gün Kanaltürk’te yayınlanan ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Yaptırdığı estetikler çok konuşulan ve hakkında ‘Estetikler onu mahvetti’ tarzında haberler çıkan şarkıcı, bu konuya ilk kez açıklık getirdi. Ceylan, estetikleriyle ilgili şöyle konuştu:

NEFES ALAMIYORUM

"16 yaşındayken ilk burun ameliyatımı oldum. Çok hatalı bir operasyon olduğu için 4 ameliyat daha geçirmek zorunda kaldım. Şimdi bütün bunlar için o kadar pişmanım ki anlatamam. Burnum yüzünden sağlığımı kaybettim. Uçakta seyahat ederken, basınç yüzünden kulak zarım patladı. Hastanelik oldum. Kulağıma tüp taktılar." Yaptırdığı burun ameliyatının başına dert olduğunu söyleyen şarkıcı, bu yüzden duyma sıkıntısı da çektiğini ve kulağında çınlama olduğunu belirtti. Ceylan sözlerine şöyle devam etti: "Doktorum ‘Bir trafik kazası geçirsen, sana suni teneffüs yapılamayacak durumdasın. Hayatını kaybedersin’ diyor. Doğru dürüst nefes alamıyorum. Ve uçak seyahatlerinden sonra hastanelik oluyorum. Yolculuğum ağrı içinde geçiyor!"

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen