Cts. May 4th, 2024

Beşiktaş’ta Can Baykan’ın kullandığı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından da ağaca çarptı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş’ta Can Baykan‘ın kullandığı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından da ağaca çarptı. Kazada sürücü Baykan ile arkasında oturan Tutku Keser yaralandı.

Kaza saat 01.00 sıralarında Dolmabahçe Saltanatkapısı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Can Baykan‘ın kullandığı 34 TH 6717 plakalı motosiklet, Beşiktaş‘tan Taksim istikametine giderken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırıma, ardından da ağaca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Can Baykan hafif şekilde yaralanırken, arkasında oturan Tutku Keser’in ise sağ ayağı kırıldı. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Tutku Keser, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Baykan ile Keser’in kask takmasının, olası bir ağır yaralanmayı engellediği öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen