Cts. May 4th, 2024

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Devri dizisinin 49. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Lale Devri 49. bölüm fragmanı ve 48. bölüm özeti…

Toprak ve Çınar yeniden beraberdirler! Çınar, Toprak’a çok romantik bir haftasonu gezisi hazırlar. Ancak Çınar’ın Toprak’a çok daha büyük bir sürprizi vardır! Yeşim, Çınar’ın Toprak’la bir araya geldiğinden habersizdir. Zümrüt, Yeşim ve bebeğin sağlığı için bu birlikteliği saklar! Ancak Yeşim, Çınar’ı bulmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Necip, İkbal’le yüzleşir ve güvenini kazanır. Ancak İkbal, Necip ve Zümrüt’ün birlikteliğini paramparça edecek sırrı saklamaya ikna olmuş mudur? Sıtkı, Çınar’ın Toprak’a hazırladığı sürprizi öğrenir. Yeşim’i de haberdar eder. Bu haberle Yeşim’i mahvolur! Sürpriz gecesi gelip çatar. Tüm aileyi tahmin edilemez korkunç bir olay beklemektedir!

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen