Cum. May 3rd, 2024

Zengin bir ailenin işlerin kötü gitmesinden dolayı uçurumun kenarına gelmesi ve bu sürçte yaşanan olaylar izleyicinin büyük beğenisini topladı.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Lale Devri dizisinin 50. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Lale Devri dizisinin 49. bölüm özeti…

Toprak ve Çınar’ın düğününe arabasıyla dalan Yeşim hastaneye kaldırılır. Yeşim’in doğum sancıları başlar! Yeşim Çınar’ı görmek bile istemez! Zümrüt de torununun ve kızının başına gelenler için Çınar ve Toprak’ı suçlar. Zümrüt Toprak’ı hastaneden kovar!

Cansel, Yeşim’in doğumu için hastaneye koşar. Ilgaz bebek dünyaya gelir! Bebeğin durumu Cansel’i endişelendirir ve Canan’dan yardım ister. Remzi, İkbal’e ertesi gün öğlene kadar vakit tanır. İkbal yardım etmezse Necip’in sırrını herkes öğrenecektir!

Yeşim’in çarptığı garson ölümle pençeleşmektedir. Hastaneye soruşturma için polisler gelir. Yeşim’in alkollü olduğu ortaya çıkar! Yeşim hapse mi girecektir? Bebeğin durumu kritiktir. Herkes korkuyla beklemektedir. Ilgaz bebek sağ kalabilecek midir?

Kayseri’den İstanbul’a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen