Cts. May 4th, 2024

Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında Aziz Yıldırım’ın doğum günü kutlandı. Dün akşam 59 yaşına giren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın doğum günü canlı yayında kutlandı.


Stüdyoya elinde doğum günü pastasıyla gelen Ziya Şengül "Bugün Metris Cezaevinde tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım‘ın yaş günü. Biz burada çok eleştirdik. Üzüntülerimizi de ifade ettik. Ama bir kez daha söylüyorum ki, TELEGOL’un nüfus kağıdı biraz büyük olan ben adıma Aziz Yıldırım‘ın 59. yaş gününü kutluyoruz. Gönül isterdi ki, sevdikleri ile, canı gönülde sarılıp öpmek istediği torunları ile, sevdikleri ile birlikte bu yaş gününü kutlasın. Kendisine sağlıklı yaşamlar ama dışarıda yaşasın. Kendisini bir kez daha kutluyorum ve onun adına mumları söndürüyorum." diyerek pastanın üzerindeki mumları söndürerek "İyi"ki doğdun Aziz Başkan" dedi.

BİR TEK O ALKIŞLAMADI
Stüdyoda bulunan diğer konukların alkışları eşliğinde pastanın üzerindeki mumları söndüren Ziya Şengül’e bu davranışından dolayı teşekkür edildi. Stüdyoda Aziz Yıldırım‘ın resimleri arka planda gösterilirken, doğum günü nedeniyle Teoman‘ın "Paramparça" isimli şarkısı da fon müziği olarak verildi.
Aziz Yıldırım’la mahkemelilik olan Erman Toroğlu canlı yayındaki doğum günü kutlamasına herhangi bir tepki vermedi.

BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen