Cum. May 3rd, 2024

2011’in en çok beklenen oyunlarından biri olan efsane Uncharted’ın son bölümü Uncharted 3: Drake’s Deception, satışa çıktığı 2 Kasım Çarşamba günü, dünya çapında 3,8 milyon adet satarak ilk gün satışlarında büyük bir başarıya ulaştı.


Sony Computer Entertainment Uncharted 3: Drake’s Deception’ın global satışının 3.8 milyona ulaştığını açıkladı. Dünya çapında, oyun severlerin beğenisine sunulan ve Uncharted üçlemesinin açık arayla en çok beğenilen oyunu olan, PlayStation®3‘e özel olarak geliştirilmiş Uncharted 3: Drake’s Deception oyunu, beklenen satış rakamlarını da aşarak 2011’in en çok satan oyunlarından biri oldu.

Sony Computer Entertainment Avrupa İletişim Müdürü Nick Caplin, “Bu inanılmaz satış rakamlarından da anlaşıldığı üzere, Uncharted 3 çok büyük bir başarı örneğidir. Eleştirmenler ne kadar oyunu övmeye hevesli ise, tüketiciler de o denli oynamaya hevesli. Naughty Dog ekibi de yakaladığımız bu satış başarısını kesinlikle hak ediyor. PlayStation®3 platformuna özel olarak geliştirilen Uncharted serisi, TPS macera türünü adeta yeniden tanımladı ve piyasada en çok satanlar listesinin başında yerini aldı” şeklinde konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen