Çar. May 1st, 2024

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir restoran işletmecisi, veresiye yemek siparişini göndermediği kişiler tarafından darbedildiğini öne sürdü.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir restoran işletmecisi, veresiye yemek siparişini göndermediği kişiler tarafından darbedildiğini öne sürdü.

Alınan bilgiye göre, Kızlarpınarı Mahallesi’ndeki bir restoranın işletmecisi Rafet Gündüz, tanımadığı kişiler tarafından iş yerinde darbedildiğini belirterek polis merkezine başvurdu. Gündüz, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, restoranın karşısındaki kahvehanenin sahibi olduğunu belirten bir kişinin, iki arkadaşıyla yemek siparişi verdiğini ve parasını daha sonra ödemek istediklerini anlattı. Gündüz, tanımadığı kişilerin isteğini yerine getirmemesi üzerine iş yerine gelen 6-7 kişinin kendisini darbettiğini öne sürdü.

Gündüz, şöyle konuştu:

"Tanımadığım bir kişi, yanında iki arkadaşı ile gelerek, kuru fasulye, pilav ve cacık istedi. Tanımadığım için yemeğin nereye gönderileceğini sordum. Restoranımın karşısındaki kahvehanenin sahibi olduğunu söyledi. Kahvehanenin eski sahibinin bana 300 lira borcu olduğu için oraya yemek gönderemeyeceğini, isterlerse restorana gelerek yemek yiyebileceklerini söyledim. Daha sonra o kişi çıktı ve birkaç dakika sonra beraberinde başka kişilerle geldi. Başta yemek yiyecekler sandım. İçeri girer girmez biri bana çakmak fırlattı. Daha sonra da yumruklamaya başladılar. Üzerime restorandaki masalarda bulunan bardak ve şişeleri fırlattılar."

Çevredeki esnafın yardımıyla kurtulduğunu belirten Gündüz, olayda dişinin kırıldığını ve başının yarıldığını söyledi. Rafet Gündüz, olay anının iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildiğini, delil olarak kamera kayıtlarını da polise sunduğunu kaydetti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:www.haberler.com

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen