Cum. May 17th, 2024

Son Humble Bundle’a The Binding of Isaac ve Block That Matter eklendi.


Yeni Humble Bundle’a iki oyun daha eklendi.

İki gün önce çıkan yeni Humble Bundle, (volumetrik piksel veya üç boyutlu minik küpler de diyebiliriz) tabanlı bir arena shooter oyunu olan Voxatron’a dilediğimiz kadar ödeyerek sahip olma fırsatı sunuyordu bizlere. Bugün ise Voxatron’un yanına iki oyun daha eklendi.

Yalnız eklenen bu iki oyuna sahip olabilmek için ortalama ödeme miktarını tutturmanız gerekiyor (şimdilik 4.65$ civarında seyrediyor).

Eklenen oyunlardan ilki Super Meat Boy ile isminden söz ettiren Edmund McMillen ile bağımsız oyun tasarımcısı Florian Himsl’ın yeni oyunu The Binding of Isaac. NES dönemindeki Zelda’yı andıran eğlenceli oynanışı ve sıra dışı artistik dizaynı bir yana teması ile de (ki biraz araştırarak öğrenebilirsiniz ne olduğunu) bu yılın en çarpıcı bağımsızlarından biri The Binding of Isaac.

Diğer oyun ise iki Fransız’dan oluşan Swing Swing Submarine isimli bağımsız oyun geliştiricisinin platform/bulmaca türündeki ilginç oyunu Block That Matter.

Paketi alarak bu iki oyunun soundtrack’lerine de sahip oluyorsunuz.

Eklenen oyunlarla birlikte toplam değeri 25$’ı bulan bu pakete en az 4.65$ ödeyerek (ortalama değişebilir) sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Humble Bundle’ın resmi sitesini ziyaret etmek. Üstelik ödediğiniz tutarı yardım kuruluşları ve oyun geliştiricileri arasında dilediğiniz gibi pay etmeniz de mümkün.

THG Oyun

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen