Per. May 2nd, 2024

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Ankaragücü sahasında ağırladığı Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı.


Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Gaziantepspor deplasmanda Ankaragücü’ne konuk oldu. Alt sıraları yakından ilgilendiren mücadele 0-0 berabere sona erdi.

Ev sahibi ekip Ankaragücü’nde teknik direktör Ziya Doğan’ın görevinden ayrılmasının ardından takımın başına geçen Hakan Kutlu, sarı lacivertli ekiple bu sezonki ilk maçında puanla tanıştı.

Gaziantepspor, Olcan Adin ve Cenk Tosun ile rakip kalede etkili ataklar yakalarken Ankaragücü savunmasının tecrübeli ismi Hürriyet Gücer başarılı oyunu ile birçok kritik pozisyonda takımına hayat verdi.

Karşılaşmanın 85. dakikasında Başkent temsilcisi Aybars ile yüzde yüzlük bir gol pozisyonu yakaladı ancak kaleci Karcemarskas 90’a giden topu müthiş kurtardı ve gole izin vermedi. Mücadelenin son dakikalarında iyice baskısını arttıran Ankaragücü, Murat Duruer ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı ve karşılaşma 0-0 bitti.

Bu sonucun ardından Gaziantepspor puanını 15 yaptı ve 15. sırada kaldı. Ankaragücü ise 7 puanla son sırada yer aldı. Sarı lacivertli ekip gelecek hafta deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Gaziantepspor ise sahasında Bursaspor’u ağırlayacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen