Cts. May 4th, 2024

Süresiz kadro dışı bırakılan Emre, Aykut Kocaman’dan özür dileyince affedildi.


Saha içindeki agresifliğiyle her daim gündemde olan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, önce Galatasaray ardından Bursa maçı sonrası teknik direktörü Aykut Kocaman ile kavga edince bardak taştı. Kocaman. ‘Takımın huzurunu bozduğu’ gerekçesiyle milli oyuncunun kadro dışı kalması için yönetime rapor sundu. Peki önceki gece neler yaşandı? Kocaman 70. dakikada Özer’in yerine Cristian’ı almak istedi. Bu sırada Serdar sakatlanmış, oyun durmuştu. Emre değişiklik tabelasını görünce Kocaman’a dönerek "Nasıl oynayacağız?" diye sordu.

HOCANIN TAKTİĞİNİ BEĞENMEDİ
Kocaman el hareketleriyle taktiği anlattı ancak Emre ellerini iki yana açarak kararı beğenmediğini gösterdi. Hatta arkasındaki Ziegler’e dönerek, karardan memnun olmadığını anlattı. Bu gelişmenin ardından Cristian oyuna girdi. Top Fenerbahçe‘deydi. Ancak Cristian topun centilmenlik için Bursa‘ya verileceğini sandı ve ileri vurdu. Topa vurur vurmaz Emre’nin bağırışları basın tribününe kadar geldi. Aradan iki dakika geçti. Önce Cristian taktiği doğru anlatmak için Emre’nin yanına gitti. Ancak Emre, Cristian’ın taktik olarak çok içeri girmesi nedeniyle sinirlenip bir kez daha bağırdı. Cristian’da tahammül sınırı dolmuştu. O da Emre’ye Portekizce ‘Bir sus da beni dinle’ diye karşılık verdi. ÖNCE

CRİSTİAN, SONRA TOPUZ
Bunun üzerine önce Cristian, Emre’nin üzerine yürüdü, ardından Emre Brezilyalı’nın… Onları izleyen Aykut Kocaman çıldırdı, montunu çıkarıp fırlattı. Emre’nin siniri geçmedi. Maç sonunda da Mehmet Topuz‘la çatıştı. Soyunma odası önüne geldiğinde Alex’i gördü ve İngilizce olarak Cristian’ın yaptıklarını anlatmaya çalıştı. Bu sırada Brezilyalı oyuncu içeride oturuyordu. Soyunma odası kapısına Emre’nin arkasından Aykut Kocaman geldi. Önce sözlü olarak "Emre yeter, bunları koridorda konuşma. Malzeme oluyoruz" diye uyardı. Emre karşılık olarak "Ama hocam saha içinde yaptıklarını gördün, ben de kendimi tutamadım. Sen bana tepki gösteriyorsun. Senin boğazına kadar geldiyse, benim boyumu aştı. Artık sabredecek gücüm kalmadı" dedi.

SIRTINDAN TUTUP ODAYA ATTI
Kocaman iyice sinirlendi ve "Yeter ulan! Uzatma artık, herkes içeri girsin" diye bağırdı ve Emre’yi sırtından tutarak soyunma odasına attı. Kocaman’ın hareketini ‘vurma’ olarak algılayan Emre, "Hocam neden bana vuruyorsun?" diye sordu ve soyunma odasının kapısı kapandı. İçeride diğer futbolcuların da Emre’ye tepki gösterdiği, Kocaman’ın ise Emre’ye çok daha sert ifadeler kullandığı öğrenildi. Soyunma odası önüne gelen yöneticiler Ali Koç ve Ömer Temelli’nin de bağırışlara birebir şahit oldukları ve o anda onların da konuyu yönetim kuruluna taşıma kararı aldıkları bildirildi

EMRE ÖZÜR DİLEDİ
Bursa maçı sonrasında yaşananlar nedeniyle Kocaman’ın kadro dışı kalmasını istediği Emre, önce suskun kalacağını söyledi ancak dün akşam saatlerinde geri adım attı. Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Aykut Kocaman‘dan yaşananlar nedeniyle özür dilerken, son kararı yönetimin vereceğini belirtti. Emre’nin bugün basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen