Per. May 2nd, 2024

Hedef Sürücü Kursu, direksiyon sınavından 100 tam puan alan kursiyerleri Hanım Yapıcı’yı kurs ücreti iade ederek ödüllendirdi.


Hedef Sürücü Kursu, 26 Ekim’de yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları sınavlarından ve direksiyon sınavından 100 tam puan alan kursiyerleri Hanım Yapıcı’yı kurs ücreti iade ederek ödüllendirdi.

Burdur Hedef Sürücü Kursu, 26 Ekim’de yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları sınavlarından ve direksiyon sınavından 100 tam puan alan kursiyerleri Hanım Yapıcı için ödül töreni düzenledi. Törene Burdur Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Türkiye’de trafik eğitimine yeni yeni önem verilmeye başladığını belirten Kurs Müdürü Mustafa Çelik, "Eğitim ne kadar artarsa trafik kazalarında ölenlerin sayısı da bir o kadar azalacaktır. Kursumuzun amacı iyi bir sürücü yetiştirebilmektir. Bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kursiyerlerimize teorik dersler ve direksiyon eğitiminde en iyiyi vermeye çalışıyoruz. Verdiğimiz eğitimin kalitesi sınavlarda aldığınız başarılardır. Kursumuzda her yıl 4-5 öğrencimiz derslerden ve direksiyon eğitiminden tam puan alıyor. Hanım Yapıcı isimli öğrencimiz 26 Ekim’de yapılan sınavda bütün sınavlardan tam puan aldı. Kendisine kurs ücretini geri vereceğiz" dedi.

Burdur Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit ise "Öncelikle Hedef Sürücü Kursunu kutluyorum. Nerede başarı varsa biz orada bulunmak isteriz. Burada bir başarı var. O başarı ödüllendiriliyor, bu çok güzel bir şey. Burdur eğitimde marka bir il. Bu tür kurslar teorik ve direksiyon eğitimleri yetenek sahibi olmanızı hedeflemiyor. Burada amaçlanan şey iyi bir sürücü olma bilinci kazandırmak. Eğer siz iyi bir sürücü olma bilinci kazanıyorsanız biz amacımıza ulaşıyoruz demektir. Bilinçsizce yapılan davranışlardan dolayı birçok kaza ve birçok kişi hayatını kaybediyor. Sizden ricamız iyi bir sürücü olun. Sınavlardan tam puan alan arkadaşımızı kutluyorum. Kursumuzu da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, kursiyer Hanım Yapıcı’ya 500 TL olan kurs ücretini iade etti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen