Per. May 2nd, 2024

Behzat Ç’nin Star Tv’de ekrana gelen dün akşamki bölümünde Cumartesi anneleri işlendi.


Küfürlü sahneleri, karakolda işkence ve cinayet eleştirileri ile gündemde olan Behzat Ç. bı hafta faili meçhul cinayetlere göndermede bulundu.

"Benim Annem Cumartesi" başlığıyla yayınlanan dizide, 1995 yılından bu yana kaybolan oğullarını ve kızlarının bulunması için cumartesi günleri İstanbul‘da Galatasaray Lisesi’nin önünde toplanan Cumartesi Anneleri’nden biri cinayet büroya Behzat Ç‘nin geliyor. Acılı anne, Behzat Ç.den 30 yıl önce gözaltında kaybedilen oğlunun katillerini bulmasını istiyor. Behzat Ç. bu durum karşında nasıl hareket edeceğini bilemez ama yine de ona yardım etmeyi kabul ediyor. Türkçe konuşmayı bilmeyen yüreği yaralı anne, 30 yıl önce göz atındayken kaybolan oğlunun bulunmasını istiyor. Behzat Ç. bu durum karşında nasıl hareket edeceğini bilemez ama yine de ona yardım etmeyi kabul etti.
CEVDET VURULDU
Dizide şok eden gelişme ise Cevdet’in vurulması oldu. Harun’la telefonda konuşurken vurulan Cevdet’i kurtarmak için Behzat Ç ve ekip arkadaşları hareket geçti. Cevdet’in hayatta kalıp kalmayacağı sorusunun cevabı ise önümüzdeki bölümde cevap bulacak.
BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen