Per. May 2nd, 2024

Antalyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe rakibiyle golsüz berabere kaldı.


Foto galeri için tıklayın

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının son haftasının açılış mücadelesinde, Trabzonspor galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, Antalya deplasmanına konuk oldu…

Maç boyu önemli pozisyonların yaşandığı mücadelede, Fenerbahçe özellikle Bienvenu’nun ayağından akıl almaz goller kaçırdı ve mücadele sona erdi.

İLK TEHLİKE EMRE’DEN

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu Fenerbahçe‘den geldi. 10. dakikada, Stoch’un pasında Emre çalımlarla ceza alanına girdi. Emre’nin yerden sert şutu az farkla auta çıktı.

ZITOUNI DEĞERLENDİREMEDİ

Antalyaspor 13. dakikada önemli bir fırsattan faydalanamadı. Ali Zitouni Antalyaspor kontra atağında rakibinden kurtuldu. Sağ kanattan gelen Zitouni, sol kanattan ceza sahasına giren Musa‘ya aktaramadı topu. Çok önemli bir pozisyondu.

ALİ TANDOĞAN GOLE YAKLAŞTI

Ali Tandoğan’la Antalyaspor 28. dakikada gole çok yaklaşttı. Rakip ceza sahası sağ çaprazdan Tandoğan’ın sert şutu az farkla dışarı çıktı.

ALEX SAKATLANDI
Dakikalar 38’i gösterirken Fenerbahçe ciddi bir talihsizlik yaşadı. Rakip yarı alanının ortalarında topla buluşamayan Alex, bu pozisyonda sakatlık yaşadı ve yerine Henri Bienvenu oyuna girdi.

İlk yarının kalan dakikalarında iki taraf da gol bulamyınca, soyunma odasına golsüz beraberlikle girildi.

İKİNCİ DEVRE SESSİZ BAŞLADI

İlk devrede geliştirdiği ataklarda bir türlü golü bulamayan taraflar, ikinci devreye kontrollü bir futbolla başladı. Antalyaspor hücumlarında ofsayta çok düşerek pozisyonlarını harcarken, Fenerbahçe ise kanatlardan Antalya kalesine yüklenmeye çalışıyor.

BIENVENU YÜZDE YÜZLÜK KAÇIRDI!
Fenerbahçe bu dakikaya dek en net pozisyonunu 63. dakikada yakaladı. Emre’Nin harika pasında ceza sahasında topu kontrol etti Bienvenu ama Bienvenu’nun net pozisyondaki vuruşunda top auta gitti.

ÜST ÜSTE ANTALYA!
Antalyaspor 66. dakikada üst süte iki pozisyon yakaladı. Önce Necati’nin şutunda Volkan topu zorlukla çıkardı ve iki hamlede kontrol eti.Sonrasında Volkan oyunu hızlı başlattı ama Ziegler hücuma çıkarken topu kaybetti. Ali Tandoğan’ın ortaya çevirdiği topta ise etkili bir vuruş gelemedi.

BIENVENU JENERİKLİK KAÇIRDI!

68. dakika futbol sahalarında zor görünen bir pozisyona sahne oldu.Gökhan Gönül’ün ortasında arka direkte Semih kafayı vurdu ama Bienvenu topu boş kaleye göndermeyi başaramadı. Akıl almaz bir pozisyon kaçmış oldu.

Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Fenerbahçe almış oldu bu beraberlikle 35 puana yükselerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen