Çar. May 1st, 2024

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, canlı yayında Başbakan Erdoğan’ın sırrını açıkladı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, canlı yayında Recep Tayyip Başbakan Erdoğan’ın sırrını açıkladı.Topbaş, "Erdoğan yıllardan beri günlük tutar" dedi.

NTV ekranlarında yayınlanan Mehmet Barlas’ın sunduğu 45 Dakika programının dünkü bölümüne İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş konuk oldu. Erdoğan’ı nasıl tanıdığını anlatan Topbaş, canlı yayında Başbakan Erdoğan’ın bir sırrını da açıkladı.

"ERDOĞAN’I KASIMPAŞA’DAN TANIYORUM"

Başbakan Erdoğan’ı Orta 1 öğrenciliğinden, Kasımpaşa’dan itibaren tanıdığını belirten Topbaş, "İyi top oynadığı için dikkatimizi çekiyordu. Yoksa ben ondan 9 yaş büyüğüm. Daha sonra Beyoğlu ilçesinde bir siyasi partide kendisi gençlik kolları başkanlığı yaptı. Bende orada ilçe başkan yardımcılığı yaptım. 17 yaşındaydı o zamanlar. Daha sonraki bütün siyasi kademelerde birlikte olduk" diye konuştu.

"ERDOĞAN SÜPERAKTİF"

Bunun üzerine Barlas, "Gençliğinizden beri tanıdığınıza göre çok aktif, hiperaktif değil süperaktif diyorum. Bir de ciddi ameliyat geçirdi. En son ne zaman görüdünüz?" diye sordu.

Kadir Topbaş, Başbakan Erdoğan’ı dün Ankara yolculuğunda gördüğünü ifade ederek, "Ciddi bir operasyon geçirdi ama sağlığı gayet iyi. Kendisinden emin. Hiperaktif demeyin, süperaktif diye tanımlayabiliriz. Bütün olaylara hâkim olan, bütün olan bitenleri yakından takip eden bir yapısı var" yanıtını verdi.

"YILLARDAN BERİ GÜNLÜK TUTAR"

Barlas’ın, "Hep not tutuyor öyle bir özelliği mi var?" sorusu üzerine ise Topbaş Erdoğan’ın sırrını açıkladı. "Yıllardan beri günlük tutar" diyen Topbaş, "Bir de bütün yönettiği toplantılarda kesinlikle not alır. Her konuşulanı kayda alır. Güçlü bir hafızası vardır ve her şeyi takip eder. Anadolu’nun herhangi bir yerine gittiği zaman bir kişiye ismen hitap edecek kadar da hafızası güçlüdür" şeklinde konuştu.

Erdoğan’ın günlüklerini okumadığını söyleyen Kadir Topbaş, "Ama doğru bir iş yaptığına inanıyorum. Bu kadar önemli bir şahsiyetin, gençliğinden itibaren yazdığı hayatının gelecek kuşaklara önemli bir kaynak teşkil edeceğini düşünüyorum" dedi.

Buna karşılık Mehmet Barlas, "O defterde sizin yerinizin ne olduğunu merak eder misiniz?" sorusunu yöneltti. Topbaş da, "Yerimin ne olduğunu tahmin ediyorum" yanıtını verdi. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen