Çar. May 8th, 2024

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk milletine küstahça soykırım dersi vermeye çalışan gafillerin dün vatanı pis niyetleriyle kirletirken, her nedense akıllarına insanlığın yüce değerlerinin hiç gelmediğini söyledi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk milletine küstahça soykırım dersi vermeye çalışan gafillerin dün vatanı pis niyetleriyle kirletirken, her nedense akıllarına insanlığın yüce değerlerinin hiç gelmediğini söyledi. MHP‘li Tarsus Belediyesinin Kırklar Stadındaki toplu açılış törenine katılan Bahçeli, Tarsus‘un düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümünü hatırlattı.

Tarsus’un da tıpkı vatanının diğer yöreleri gibi esarete, işgale ve sömürgeci heveslere teslim olmadığını vurgulayan Bahçeli, "Tarsus halkı, bugün demokrasi ve insan hakları kavramlarını ağızlarından düşürmeyen kanlı yüzleri topraklarından çok şükrü def etti. Nitekim cesaret ve kahramanlık Tarsus‘ta aşılmaz sur, geçilmez kale olmuş ve bugün Ermeni diasporasının uydusu olanları geldikleri gibi geri göndermiştir." dedi. 1915 yılındaki Ermeni tehcirini çarpıtarak bundan sözde soykırım hikayesi çıkaranların Adana, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş‘ta ne yaptıklarını ve ne aradıklarını Türk milletine anlatmasını isteyen Bahçeli, "Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan Ermenilere soykırım yapıldığı iddialarını gündeme taşıyanlar Türk milletine yönelik mezalimleri ne zaman kabul edeceklerdir?. Pekiyi, ağızlarından kan damlayan sahte insan hakları taraftarları, 90 yıl önce millet gücüyle atılmadan önce Tarsus‘ta ne yapıyorlardı ve neyi amaçlıyorlardı?. Türk milletinden,1915’in intikamını almak için fırsat kollayan emperyalist fitneden biz de vatanımızı ele geçirme küstahlığının hesabını mutlaka soracağız." diye konuştu.

CEDDİMİZİN YÖNETİMİNDE ADALET VARDIR

Türk tarihinde kıyım, soykırım veya katliam diye isimlendirilen ve insanlıkla bağdaşmayan hiçbir vakıanın olmadığını açıklayan Bahçeli, "Kimse boşuna aramasın, nafile yere heveslenmesin. Kendi tarihlerindeki kanlı izlerin aynısını şerefli geçmişimizde bulamayacaklardır. Kutlu ceddimizin yönetiminde adalet, hakkaniyet ve şefkat vardır. Merhamet, hoşgörü ve vicdanlı olmak vardır. Ancak hainlere, düzenimizi bozan namertlere, vatanımıza göz diken densizlere de milletin öfkesi, kudreti ve bükülmez bileği her zaman gereğini yapmıştır." şeklinde konuştu.

Etnik işportacılık yapmaya yeltenen kafasız ve ufuksuz zavallıların bu berrak gerçeği fark edemeyeceğini dile getiren Devlet Bahçeli, şunları söyledi: "Bin yılda karılan harcı ayırmaya çalışan Büyük Ortadoğu Projesi memurları da kesinlikle bunu anlayamaz. Ermenilere -tarihimizle yüzleşiyoruz- diyerek umut veren, Rumlara -çözümsüzlük çözüm değildir- diyerek el uzatan, PKK’nın dayatmalarını direnmeden kabul eden, sırf biraz daha iktidar ömrünü uzatmak adına küresel hesapları sahiplenen AK Parti hükümeti, bugünkü musibet ve marazların yegâne müsebbibi olduğunu bilmelidir."

İSYANLAR MİLLETİMİZ TARAFINDAN LANETLENDİ

AK Parti’nin milleti bölme ve etnik tasnife tabi tutma konusunda içine girdiği son parkurun gizli gündemleri belirgin kıldığını savunan Bahçeli, "Başbakan Erdoğan’ın Dersim isyanına karşı gösterilen milli tepkiyi katliam gibi sunması bu süreçte aşılan en önemli eşiklerden birisidir. Dersim isyanını sahiplenen ve hainlerle aynı düşüncede buluşan bir başbakan nasıl olacak da Ermeni soykırım iddialarının yalan ve iftira olduğunu anlatacaktır?. Kendi vatanımızda ki isyan girişimlerini durdurmaya ve engellemeye çalışanlara ‘katliam yaptınız’ diyen bir hükümet zihniyeti, tarihimizin şerefli sayfalarını sorgulayan kifayetsizlere karşı nasıl dik ve omurgalı duracaktır?" açıklamasını yaptı.

Türk milletinin var olduğu günden bu yana sayısız provokasyon ve başkaldırı hadisesiyle karşılaştığına dikkat çeken Bahçeli, şöyle devam etti: "Kurulan devleti benimsemeyen, milli gerçekleri kabul etmeyen, vatanın bütünlüğünü içine sindiremeyen mihraklar kurulu düzeni yıkmak için her fırsatı değerlendirmişlerdir. Bazıları da, Ermeni çeteleri gibi en zor zamanlarımızda sırtımızdan vurmaya çalışmışlar ve yaşadıkları vatana ve üzerinde yaşayan her değere ihanet etmişlerdir. Ne var ki isyanlar, fitne saçan girişimler milletimiz tarafından tarihin her devrinde lanetlenmiş; failler ve azmettiriciler başta olmak üzere iştirak eden kim varsa hak ettikleri cevabı almışlardır." ifadelerini kullandı. Bu tarihi gerçeklerimizi bilmeyen, üstelik bu şuurdan da yoksun kişilerin milletimize katliamcı yaftası vurması tam anlamıyla çirkeflik ve vicdansızlıktır. AK Parti zihniyetinin, kalan süresi içinde sözde Ermeni soykırım iddialarını kabul etme gibi bir gizli gündemi yoksa; zemin hazırladıkları uluslararası baskılar milletimizi bunaltacak ve fazlasıyla yoracaktır."

TESİSLERİN AÇILIŞINI YAPTI

Başbakan Erdoğan bir tarafta milletin hassasiyetini sözde yansıtıp, gündeme taşırken, diğer tarafta Türk varlığına diş bileyenlere imkân sağlamakla meşgul olduğunu iddia eden Bahçeli, "Teslim olmuş bu bakışla ve sömürge değirmeninde öğütülmüş bu idrakle milli meselelerin layıkıyla hakkını ve hukukunu korumak mümkün değildir.

Biliniz ki, aziz milletimizi bugünkü tuzağa ve çıkmaza sürükleyen AK Parti’dir. Anayasa’da Türk milletinin anlam ve ruhunu tahrip etmeyi amaçlayan, milleti otuz altıya dilimleyerek önüne gelene kimlik vereceğini söyleyen de bu AK Parti’den başkası değildir. Ancak söz konusu bu işbirlikçi zihniyetin içinden geçtiğimiz şu dönemde, değerlerimizi ahlaksızca peşkeş çekmesine, omuz vermediği muazzam millet eserini harabeye çevirme cüretine biz sessiz kalmayacağız." diye konuştu. Bahçeli, daha sonra Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve diğer partililerle 13 tesisin toplu açılışını yaptı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen