Çar. May 1st, 2024

Sosyal medyada ünlüleri baş belası olan Erol Köse bu sefer sert kayaya çarptı.


Seda Sayan’la Twitter’dan kavgalı olan Erol Köse Günay Resteuran’ta düzenlenen’ Cenk Koray Ekran Ödülleri" gecesinde birbirine girdi.

Çıplak pozlarını Twitter’da paylaşam Erol Köse‘ye oldukça kızgın olan "Kadırgalı" lakaplı ünlü sanatçı Seda Sayan, Erol Köse‘yi görünce kendine hakim olamadı ve elindeki çantayı Erol Köse‘nin kafasına geçirdi. Güvenlik görevlilerin müdahalesi ile olayı tam yatıştı derken, restoran çıkışı kinliği belirsiz bir kişi Erol Köse‘ye saldırdı
Gecede çektirdiği çıplak pozları twitter hesabından paylaşan Erol Köse ile karşılaşan Seda Sayan, kendine hakim olamadı ve Köse‘ye çantasıyla saldırdı. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği Seda Sayan, uzun süre sinirlerine hakim olamadı. Yaşananlardan Bunun üzerine Köse, şikayetçi olmak üzere karakola gitti.

HELAL OLSUN KADIRGALI’YA

Gecede ödül vermek üzere sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, Erol Köse ile adeta dakga geçerek "Helal olsun Kadırgalı’ya. Bunca erkeğin yapamadığını o yaptı ve Erol Köse‘nin kafasına çantayı geçirdi. Böylece hepimizin intikamını almış oldu" dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen