Cum. May 3rd, 2024

Vadi’de heyecan fırtınası durmak bilmiyor. Ekranların aksiyonu en bol dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk yayınlanma tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen başarısını katlayarak devam ettirdi.


Foto galeri için tıklayın

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 139. bölüm özeti TNT web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Zaza, Cevher’in öldüğünden habersiz Zara’nın oğlu Fırat’ı hastaneye getirmiştir. Polat ise, Zaza Fırat’a bir şey yapmadan onu durdurmak istemektedir. Ancak hastanede Cevher’in öldüğünü öğrendiğinde Polat’ın bütün planları suya düşer. Artık Zaza ve Polat, birbirine düşmandır!

Lale Zara’dan bilgi alamayan Polat, büyük operasyonun ne olduğunu öğrenmek için başka bir yol bulmak zorundadır. Kara ise Kaşifoğlu’ndan intikamını almak için harekete geçmiştir. Leyla’nın gözaltına aldığı Kaşifoğlu’na sürpriz bir ziyaret yapar.

Polat, Kandil’e girecek özel birliğe yapılacak operasyonun bilgilerine ulaşıp harekete geçer. Çıkan çatışmada, onu büyük bir sürpriz beklemektedir.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 139. bölümü 8 Aralık Perşembe akşamı TNT’de!

Ekranların en uzun soluklu yerli dizisi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu da sonraki bölümlerde de neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen