Per. May 2nd, 2024

Sihirli parmaklara kanan müşteriler, sıcak temasa kapıldı. Bu sırada masaj salonundaki gizli kameralar kayıttaydı. İstanbul polisi, çete mağduru olan 3 bin çapkını listeye aldı


İstanbul Emniyet’i, masajlı fuhuşa göz açtırmadı. Ekipler, "Şişli’deki bazı masaj salonlarında fuhuş yapılıyor" iddiası üzerine harekete geçti. Aylar süren takip sonrasında önceki gün düğmeye basıldı ve çete lideri Hakan Ato’yla birlikte 62 şüpheli gözaltına alındı. Polis baskın sonrasında Diva, Mimoza, Paradoks, Refleks, Villa China ve Lilyum adlı masaj salonlarında gizli kameralar buldu.

KANIT ELEKTRİK SÜPÜRGESİNDE
Yapılan araştırmada bu kameralar sayesinde 3 binden fazla kişinin özel anlarının kaydedildiği belirlendi. Söz konusu 3 bin kişinin isminin tam 12 ajandaya tek tek yazıldığı öğrenildi. Bu ajandalarda, masaj salonlarına giden 3 bin kişinin adı, adresi kaç defa geldiği ve hangi masaj salonunda hangi hizmetten yararlandığı gibi bilgiler de yer aldı. Baskını gerçekleştiren ekipler, 3 bin kişinin arasında medyanın yakından tanıdığı isimlerin de bulunduğunu belirtti. Operasyonu derinleştiren ekipler, masaj salonundaki elektrik süpürgeleri içerisinde hem kullanılmış hem de kullanılmamış prezervatifler ele geçirdi.

DOKTOR DA OYUNA KATILMIŞ
Bu arada operasyon kapsamında çeteye baskınları önceden sızdırmak şüphesiyle gözaltına alınan 15 polis ise İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın talimatıyla açığa alındı. Haklarında idari soruşturma başlatılan polis memurlarının, çeteye operasyon bilgilerini sızdırdığı ve gerekli işlemleri yapmadıkları iddia edildi. Gözaltına alınan 4 zabıta memurunun ise ruhsatsız masaj salonlarına rüşvet karşılığı işlem yapmadıkları öğrenildi. Zanlılar arasındaki doktorun da yeşil reçeteyle satılan ilaçları masaj çetesine illegal yollarla temin ettiği belirlendi.

‘RENKLİ’ ORGANİZASYON
İstanbul polisi, 13 ay boyunca çeteyi izledi ve önceki gün harekete geçti. Aralarında zabıta ve doktorun da bulunduğu 62 kişiyle birlikte çok sayıda hayat kadını gözaltına alındı.

DNA TESTİ
İstanbul Şişli‘deki fuhuş salonlarına yapılan baskınlarda elektrik süpürgeleri de kanıt oldu. Elektrik süpürgelerinin içinde kullanılmış prezervatifler bulundu. Savcılık isterse, polis fuhuş olayına karışan müşterilere DNA testiyle ulaşacak. Kullanılmış prezervatifler ise delil sayılacak.

SANAL ALEMDE REKLAM
Operasyonu derinleştiren polis ekipleri, çeteyle ilgili önemli bilgilere ulaştı. Buna göre İstanbul‘un en merkez ilçesi Şişli‘de faaliyete geçen fuhuş çetesi, reklam için sanal alemi kullanmıştı. Fuhuş yaptırılan masaj salonları, sosyal paylaşım siteleri ve arkadaşlık sitelerine reklam vermişti. Böylece çete üyeleri özellikle gençlere kolayca ulaşmışlardı. Hatta çete üyelerinin müşteri sayılarını arttırmak için promosyon yaptıkları da belirlendi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen