Cum. May 3rd, 2024

Tansel Altınel tarafından geliştirilen Amnesia: The Dark Descent White Night modunun ModDB listesinde başarı elde etmesi için oy seferberliği başladı…


Video oyunlarının oynanabilirliğini artırmak amacıyla oyun severler tarafından geliştirilen MOD’lar büyük ilgi görüyor. Amnesia: The Dark Descent adlı popüler korku oyunu için bir Türk tarafından geliştirilen ve büyük ilgi toplayan White Night MOD’u, dünyanın en büyük MOD ağı olan ModDB’de yılın en iyileri listesinde!

Türk oyunculuğunun ve MOD’culuğunun gelişimi adına Tansel Altınel’in kendi blogunda yayınladığı metne duyarlılık gösteren oyuncular oy kullanmaya başladı.

”Bildiğiniz üzere White Night’ın çıkışından bu yana oldukça güzel tepkiler alındı. 14 binden fazla indirme, 140 bin civarında izlenmeye sahip.

Şu anda ModDB sitesinin düzenlemiş olduğu Yılın Modu yarışmasının oylamaları başladı. Dolayısıyla ben de sizin desteğinizi istiyorum. Ne kadar fazla oy, o kadar büyük şans.

Lütfen bunu arkadaşlarınıza da yayın.
http://www.moddb.com/mods/white-night Linke tıkladığınızda biraz aşağıya inerseniz yeşil bir "VOTE FOR THIS MOD" butonu göreceksiniz, tıklayın yeter.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen