Cum. May 3rd, 2024

Banu Alkan, katıldığı bir programın canlı yayınında sunucuyla birlikte şok açıklamalarda bulundu.


Sinemanın Afrodit’i Banu Alkan, katıldığı bir programın canlı yayınında ünlü gazeteci Cengiz Semercioğlu ile aynı yatağa girdiklerini ama sevişemediklerini anlattı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan ünlü sanatçı Banu Alkan, Semercioğlu ile birlikte şok açıklamalar yaptı.

30 yıllık kariyerinde iki büyük aşkının olduğunu belirten Banu Alkan‘a Sema Eren, "Arada başka var mı?" diye sordu.

Söze giren Semercioğlu, "Olmaz olur mu, ben hatırlıyorum" dedi.

Bunun üzerine Banu Alkan, "Ama sakın anlatma senle olanları. Neler yaptık unuttun mu? Büyük aşk yaşadık hem de Murat Taşdemir’in önünde" diye konuştu.

Şaşkına dönen Eren Semercioğlu’na "Ne yaptın?" sorusunu yöneltti. "Yatak odasına kadar gittim, aynı yatağa uzanmıştık" yanıtını veren Semercioğlu’na Alkan, "Ama sevişememiştik. Bu nasıl olur? Yatağa kadar gel…" karşılığını verdi.

"Murat oradaydı öldürürdü" diyen Cengiz Semercioğlu’na Afrodit, "Öyle değil miydi ama? İnkar edemezsin, çok heyecanlanmıştım" dedi.

"Eski günlerimiz canlandı gözümde" ifadesini kullanan Semercioğlu işin aslını şöyle anlattı:

"Bir şov programı yapıyorlardı Murat ile birlikte. Evlerini çekiyorlardı, orada da 24 saat yaşadıklarını yayınlıyorlardı. Ben de bayram röportajı yapmaya gittiğimde beraber yatağa girmiştik. Unutamadığım bir gündü.",

Bunun üzerine Banu Alkan, "Ben de unutamadım. Tekrarlayabiliriz aşkım" diye konuştu. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen