Per. May 2nd, 2024

‘Diablo 3 ne zaman satışa sunulacak?’ sorusunun cevabı belli mi oldu?


Hala tam olarak kesin değil, ama bu sefer kanıtlar güçlü. Çok uzun yıllar merakla bekledik. Özellikle son bir yıl içerisinde çok yazıldı çizildi. Üstüne çok konuşuldu, spekülasyonlar havada uçuştu. Ancak görünüşe bakılırsa Tristram’a dönüş biletimizin tarihi bu kez belli. Hala yüzde yüz kesin olmasa da… 1 Şubat…

Haberin kaynağı ise Winnipeg isimli Kanadalı bir Twitter kullanıcısı. İlk bakışta kulağa pek inandırıcı gelmese de Winnipeg’in Joystiq’e gönderdiği resimler Minessota’daki bir Best Buy şubesinin Diablo III’ün 1 Şubat gece yarısı açılışı reklamlarına başladığını gösteriyor. Best Buy’ın alışveriş sitesinde de aynı tarih mevcut. Dahası İngiliz perakendeci GamePlay’in internet sitesi de oyunun İngiltere çıkış tarihini 3 Şubat olarak göstermeye başlamış. Birçok oyunun Avrupa’da Kuzey Amerika’dan iki gün sonra raflara çıktığı düşünülürse bu tarih de kulağa pek mantıksız gelmiyor.

Şimdilik Blizzard’dan gelen resmi bir açıklama yok. Yine de bu kez kanıtlar oldukça sağlam görünüyor. Hele şu reklama bir bakın… Allah’ım sana geliyorum!!!

Tom’s Hardware Guide Türkiye

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen