Çar. May 1st, 2024

ABD’li R&B şarkıcısı Beyonce ile hip-hop yıldızı eşi Jay-Z’nin geçen hafta sonu dünyaya gelen kızları Blue Ivy Carter, saygın müzik listesi Billboard’a giriş yapan en genç isim oldu


Henüz bir haftalık bile olmayan Blue Ivy, bu ünvanı babası Jay-Z’nin doğumu şerefine yazdığı “Glory” adlı şarkıyla elde etti.

Blue Ivy’nin ağlama sesiyle biten şarkının, önümüzdeki hafta Billboard listesine 74. sıradan gireceği açıklandı.
Beyonce ve Jay-Z’nin ilk çocukları olan Blue Ivy, Cumartesi günü pek çok ünlü ve zengin ismin doğum yapmak için tercih ettiği New York’taki Lenox Hill Hastanesi’nde dünyaya gelmişti.

Ünlü çiftin, kızlarının doğumu için hastanenin bir katını yaklaşık 1 milyon dolara kiraladığı bildirilmişti.

Lenox Hill’de doğum yapan bazı hastalar ve yakınları, Blue Ivy’nin doğumunun ardından hastanenin yenidoğan ünitesinin çiftin korumaları tarafından kapatıldığı ve bebeklerini göremedikleri gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

Hastane tarafından yapılan açıklamada, bu iddialar yalanlanmış ve Beyonce ile Jay-Z’nin hastanenin özel süitlerinden birini kiralamak için standart bir ücret ödedikleri belirtilmişti.

Öte yandan, sağlık bakanlığı sözcüsü tarafından yapılan açıklamada da bakanlık yetkililerinin kendilerine iletilen şikayetleri inceledikleri ve reddedilmesine karar verdikleri bildirildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen