Cum. May 17th, 2024

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, ”Elimizden şikeyle, teşvikle alınan lig şampiyonluğu, UEFA’nın yaptığı gibi gerçek sahibine teslim edilmelidir” dedi.


Bordo-mavili binlerce taraftar, Uzunsokak girişinde toplanarak, ellerinde bordo-mavili bayrak ve kaşkollarla, çeşitli sloganlar atarak, Kahramanmaraş Caddesi’nden Atatürk Alanı’na geldi.

Burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Kodalak, 3 Temmuz sabahında Türk futbolunda şike ve bahis olaylarının gündeme geldiğini ifade ederek, ”Tüm Türkiye ve bizler 82 puan ile neden şampiyon olamadığımızı ibretle öğrendik” diye konuştu.

Kodalak, Trabzonspor’un şampiyonluğunun gasp edildiğini ileri sürerek, şunları söyledi:

”Bu olaylardan sonra Türk futbolunu, şike ve teşvik yapanlar ile bunları yapanların, takımlarını kurtarmak için nasıl katledildiğine şahit oluyoruz ama artık yeter. Türk futbolu tek bir takımdan ibaret değildir. Elimizden şikeyle, teşvikle alınan lig şampiyonluğu, UEFA’nın yaptığı gibi gerçek sahibine teslim edilmelidir. Şampiyonluğun ruhu zaten bu alanlardadır, geriye kalan tenekesini de hemen şimdi istiyoruz.”

Taraftarlar daha sonra Atatürk Alanı’ndan olaysız şekilde ayrıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen